Fizetési lehetőségek

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

1. Bankkártyás fizetés

A legegyszerűbb és leggyorsabb fizetési mód és teljesen INGYENES a bankkártyás fizetés. Webáruházunkban a bankkártyás fizetést a Paylike elektronikus fizetési szolgáltatásával valósítjuk meg.

A biztonságos fizetéshez SSL titkosított kapcsolatot biztosítunk. Kártyainformációkhoz webáruházunk nem fér hozzá, nem tárolja azokat. Fizetéskor automatikusan átirányításra kerülsz a Paylike szolgáltatás weboldalára, ahol a bankkártyás fizetés történik. A fizetéshez nem szükséges regisztráció.

 

2. Banki átutalás

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően egy email üzenetet küldünk a megadott email címedre, melyben  megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok:

  • bankszámlaszámunk: TakarékBank 18203112-01630131-10010012
    (kedvezményezett Hajós Bálint egyéni vállalkozó)
  • valamint a rendelési szám, amit a közlemény rovatban kell majd feltüntetni, hogy be tudjuk azonosítani a rendelést.

A megrendelést a teljes összeg beérkezését követően tudjuk teljesíteni.

 

3. Fizetés készpénzben – Utánvétes fizetés

A megrendelt termékek árát készpénzben is kifizetheted. Készpénzben történő fizetés futárszolgálat választása esetén utánvétes fizetésnél lehetséges.

Utánvét kezelés költsége: utánvétes megrendeléskor a megrendelés teljes összegét a futárnál, átvételkor készpénzben fizeted meg. Ebben az esetben utánvét kezelési költséget számítunk fel, melyet megrendeléskor a pénztár oldalon is megjelenítünk számodra, illetve megtalálod a szállítási információk oldalon is. Az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online bankkártyás előre fizetés vagy banki előre utalás esetén plusz díjat nem számítunk fel.