Kapcsolat

Miben segíthetünk?

Ha kérdésed van a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, írj nekünk és ígérjük a legrövidebb időn belül válaszolunk.

INFORMÁCIÓ

Cég név: Hajós Bálint egyéni vállalkozó 

Székhely, levelezési cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság útja 102

Nyilvántartási szám: 35733293

Adószám: 66530398-1-40

Tel: +36 20 4136382

Választhatod a gyors, kényelmes és teljesen ingyenes kártyás fizetést. A Bankkártyás fizetés biztonságos felületét a © Paylike biztosítja.

Ha az átutalást részesíted előnyben, akkor az email-ben küldött rendelési szám megadásával (közlemény rovat) átutalhatod a fenti bankszámlára a vásárlási összeget. Rendelésedet ezt követően dolgozzuk fel.

Ugyanakkor fizethetsz utólag is, ha kényelmesebb számodra. Ezt csomagautomatába történő rendeléskor, illetve házhozszállítás esetén is igénybe veheted.

Gravírozási lehetőségünk átmenetileg szünetel.

Ha karkötődre egyedi feliratot kértél, akkor igyekszünk azt minél hamarabb rövid idő alatt elkészíteni, amely általában 2-3 munkanapot vesz igénybe.  Ezután csomagoljuk és szállítjuk ki neked. Ez azt jelenti, hogy rendeléstől számított kb. 5-6 munkanapon belül érkezik meg hozzád a karkötőd.

Termékeinkre 14 napos garanciát vállalunk.

Ha elszakad vagy meghibásodik a termék annak hibája miatt, akkor jelezd felénk írásban email címünkre a vásárlástól számított 14 napon belül és kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát.

Nem ilyenre gondoltál? Jelezd felénk 14 napon belül és becseréljük, vagy visszafizetjük a termék árát (nem használt termék esetén). A csere egyedileg feliratozott termékre nem vonatkozik.

A szállítást partnercégünkkel a Foxposttal végezzük. Kérheted a terméket csomagautomatába, mely kényelmes és kedvezőbb árú kiszállítás, vagy választhatod a házhozszállítást is. 

Mindkét esetben a terméket a vásárlástól számított 3-4 munkanapon belül megkapod, kivéve, ha egyedi gravírozást kértél, mert ebben az esetben 5-6 nap a várható kiszállítás időtartama. (Gravírozási szolgáltatásunk átmenetileg szünetel)

KÜLDJ ÜZENETET

Maradj kapcsolatban velünk