SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Hogyan kapod meg a megvásárolt termékeidet?

1. FOXPOST csomagautomata: 3-5 munkanapos szállítás 990Ft

Válaszd a kedvező árú és kényelmes csomagautomatás átvételt, ha rugalmasan nem időhöz kötötten szeretnéd átvenni a csomagodat. A csomagodat a rendelés feldolgozását követő 3-5 munkanapon belül megkapod. (Egyedi gravírozás esetén plusz 1-2 munkanappal kell számolnod. Egyedi gravírozás szolgáltatásunk átmenetileg szünetel.)

Válaszd a FOXPOST csomagautomata lehetőséget, majd válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát. A termékátvétel rendkívül kényelmes, mert bármikor átveheted, nem vagy időhöz kötve, és jelenleg ez a legkedvezőbb árú szállítási mód.

Fizetési lehetőségek: Bankkártyás fizetés, Banki átutalás, Utánvétes rendelés

Utánvéttel is rendelhetsz, ebben az esetben az utánvéti díjjal –  490Ft – megnövelt összeget a csomagautomatánál bankkártyával tudod kifizetni.

Hogyan működik?

A megrendelést követő nap feladjuk a csomagodat a FOXPOST részére. Ha a csomagod megérkezett (jellemzően a feladást követő munkanapon) az átvételi pontra, SMS-ben és emailben értesítést kapsz. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Látogass el az automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet.

2. Futárszolgálat házhozszállítással – 2-3 munkanapos szállítás 1790Ft

Otthonodban szeretnéd átvenni a megrendelt terméket? Akkor válaszd a futárszolgálat általi házhoz szállítást a megrendelésnél. A szolgáltatást a Foxpost végzi.

Kiszállítás 2-3 munkanapon belül. (Egyedi gravírozás esetén plusz 1-2 munkanappal kell számolnod. Egyedi gravírozás szolgáltatásunk átmenetileg szünetel.)

Utánvéttel is rendelhetsz, ebben az esetben az utánvéti díjjal – 490Ft – megnövelt összeget kell majd a futárszolgálat részére fizetni az áru átvételekor.7