316l prémium karkötők

Válogatás a csúcsminőségű 316L orvosi minőségű rozsdamentes nemesacélból készült karkötőkből. Miért jó választás ez neked? Mert kemény felületű ezért nem kopik könnyen, rendkívül tartós valamint antiallergén.

A nemesacél, amit fémre érzékenyek is viselhetnek

316L MINŐSÉG

A 316L minőségű rozsdamenetes nemesacélt sebészeti vagy orvosi minőségű acélnak is nevezik. Ezt a magas minőségű fémet használják implantátumként az emberi szervezetbe beépítve, illetve az orvosi műszerek, eszközök is ebből készülnek.

ANTIALLERGÉN

A fémből nem válnak ki allergén összetevők, ezért fémre érzékenyek, allergiások is viselhetik. Jellemzően nem okoz bőrkiütést, vagy egyéb allergiás jellegű problémát, mint az egyszerű ötvözetekből készült bizsu ékszerek.

ROZSADAMENTES

Rozsdamentes vagy rozsdaállónak is nevezik az anyag ezen tulajdonságai miatt. Nedvesség vagy víz hatására sem színeződik el, tartós felületet biztosít.

NÉPSZERŰ

Modern és felkapott a rozsdamentes acélból készült ékszerek és kiegészítők. Megjelenése olyan mint az ezüst, de attól előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik és ugyanakkor kedvezőbb árú is. nagyon hasonlítanak az ezüst ékszerekhez, de árban sokkal elérhetőbbek.

SZÍNTARTÓ

Nem fakul ki és nem színeződik el, mivel nem oxidálódik. Sokan ezért is szeretik az egyszerű ötvözetből készült bizsu ékszerekhez és az ezüsthöz képest, mert azok nem rendelkeznek ilyen kedvező tulajdonságokkal.

STRAPABÍRÓ

Kemény, erős fém, mely nehezen karcolódik, ezért hosszú élettartamot jellemző ezekből az anyagokból készült karkötőkre.