Vitorlás horgonyos karkötők

Ne engedd el a nyarat!

Csatlakozz még ma a Full Life Prémium karkötőt viselők táborához te is! A Nyáridéző karkötőd igényed szerinti egyedi felirattal társad lesz abban, hogy felidézd a nyár legszebb élményeit. Gyűjtöd be a párod és barátaid elismeréseit te is!  Görgess lejjebb a karkötőkhöz.

nemesacél horgony

A rozsdamentes nemesacél horgonnyal és kapoccsal készülő karkötők jól bírják a vizet, bátran használhatod hajózás, búvárkodás, vagy fürdés közben. Tartósak, nem kopnak és könnyen száradnak. Tudtad, hogy a 316L minőség a nemesacélok antiallaergén változata? A legtöbb karkötőnk ilyen nemesacélból készült.  Ajándékként is kitűnő választás, mert minden karkötőnket díszdobozban szállítjuk.

Részletekért kattints a képre

BŐR és nemesacél páros

Mindennapi viseletre készültek a bőrből és nemesacél horgonyból készült karkötőink, melyek kényelmes viseletre lettek tervezve és munkahelyen vagy alkalmi viseletként is megállják a helyüket. A horgony színét PVD bevonattal biztosítjuk, mely eggyé válik a nemesacéllal és nagy kopásállóságot biztosít.

Részletekért kattints a képre

Mit jelent a horgony?

A horgony jelentése

ERŐ, KITARTÁS, STABILITÁS

A horgony karkötők manapság rendkívül népszerű kiegészítők. A horgony az erőt, kitartást, stabilitást szimbolizálja, ahogy a tengeren a lehorgonyzott hajót az erős horgony is megtartja.

ELKÖTELEZŐDÉS

A horgony jelképezi azt, hogy ragaszkodunk azokhoz az értékekhez, melyekben hiszünk. Ez lehet a kapcsolatunk, az életcélunk, vagy egy kitűzött cél..

REMÉNY ÉS BÁTORSÁG

Akiknek viharos útjuk volt eddig, azoknak a horgony egy reményt jelenthet, egy biztos támaszt. Ugyanakkor szimbolizálja a kötelességet, becsületet és az élethez való bátorságot.

Business line

Elegáns és komoly megjelenést biztosítanak a bőrből és nemesacél horgonyból készült Full | Life Business karkötők. Alkalmi viselet mellett nyugodtan viselheted a hétköznapokon is. 

Részletekért kattints a képre

Karkötő pároknak

A Full | Life páros horgony karkötő kitűnő választás és szép ajándék. Lepd meg párodat egy gyönyörű karkötővel és viseljétek ezt a minőségi és tartós kiegészítőt mint összetartozásotok jelképét. Páros karkötőink a legjobb 316L minőségű nemesacélból készülnek, ami rendkívül tartós, ellenálló és antiallergén tulajdonságú.

Részletekért kattints a képre

KAPCSOLAT MEGERŐSÍTÉSE

A pároknál a kapcsolat megerősítését jelképezi a horgonyos karkötő viselése. Gyakran egymás nevét viselik a horgonyos karkötőn, ezzel is jelezve az elköteleződést.

Ajándék 500Ft kedvezmény!

Iratkozz fel hírlevelünkre és 500Ft értékű kuponnal ajándékozunk meg, amit már MOST felhasználhatsz. Várnak rád az egyedi kedvezmények!

GYORS és akár INGYENES szállítás

Feladott rendeléseidet 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk. 9900 Ft felett ingyenesen visszük! Házhoz vagy csomagautomatába is kérheted!

100% Elégedettségi garancia

14 napon belül kicseréljük vagy visszafizetjük a termék árát, ha nem vagy megelégedve vagy nem felel meg a termék.

Megbízható magyar webshop

Rendeléseidet Magyarországi készletről szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítunk.

Biztonságos és rugalmas fizetés

Ingyenes bankkártyás fizetés vagy átutalás, de választhatod az utánvétes fizetést is. A fizetés biztonságát az SSL titkosítás garantálja. 

Close Menu
×

Cart